Endelig tilbake..

k

Et lite takk for sist er nok på sin plass, det har i hvert fall alltid min mor fortalt meg.

Det er blitt lenge siden sist jeg satt her og klasket i vei på tastaturet, det var på den tiden jeg satt her og følte meg som en herre over eget tastatur, men til slutt kom jeg til et punkt der jeg valgte å gi opp kampen mot den hvite skjermen. Det er med en litt spesiell følelse jeg nå skal forsøke å videreformidle alle mine følelser til dere igjen, via tastaturet.

Det sier seg jo selv at en mann som er villig til å la seg fotografere naken i trappen, med kun et forkle foran sine edlere deler, har en tvang til å dele fra sitt eget liv. Man trenger ikke kunne gangetabellen for å forstå at denne mannen jeg nå skriver om er meg selv, derfor ble til slutt trangen til å dele så stor at det var på tide med et lite comeback.


Selve ideen til denne nye bloggen kom relativt kjapt etter at jeg valgte å legge tastaturet på hyllen, for jeg var i en periode der jeg følte jeg hadde oppnådd alt jeg ønsket meg her i livet, men det gikk raskt opp for meg at det var masse jeg hadde ugjort i denne verdenen. Derfor sitter jeg her nå med noe jeg i all beskjedenhet føler meg stolt av.

For det er klart det er mye jeg har opplevd i løpet av mitt 30 år korte liv, senest tilbake for 8 måneder siden opplevde jeg min største drøm å i oppfyllelse. Da ble jeg som kjent pappa for aller første gang, jeg tror aldri jeg har vært så stolt noen gang, som da jeg trillet frem og tilbake på sykehuset med arvingen godt plassert i kuvøsen foran meg.

Det var litt som å være den første i klassen som fikk mobiltelefon, du vet når alle bare flokker seg rundt deg og plutselig vil alle være venn med deg. Selv om dette kun føltes sånn i mitt hodet, så var det en god følelse å kjenne på allikevel. For om jeg skal være helt ærlig, var nok det nærmeste jeg kom flokk rundt meg, i pølsekøen på Narvesen.

Fra spøk til revolver, dette var uten tvil det stolteste øyeblikket jeg har hatt i mitt liv og jeg kommer nok aldri igjen til å kjenne på denne stoltheten. Jeg blir allikevel nysgjerrig og får lyst til å finne ut hva mine drømmer kan gi meg her i livet, noen drømmer vil knuses for alltid, mens andre drømmer vil gå i oppfyllelse.

Er du klar til å bli med på reisen?

7CD73677-5565-4572-8782A744BBBC5AF5-D35FD2FD-AED2-40D4-8869CF12EDD8C8E8

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 hendelser på “Endelig tilbake..”

  1. Endelig er du tilbake igjen, gleder meg enormt til å følge deg videre fremover og masse lykketil med den nye bloggen 🙂 Stor klem fra oss her oppe i Nord-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *