ER JEG MED I ÅRETS UTGAVE AV BLOGGERNE PÅ TV2?

tv2

Kong vinter herjer fremdeles, men de aller fleste av oss har nå rettet blikket mot en lysere tid. Like sikkert som at våren nærmer seg, er det at Bloggerne igjen begynner å rulle på norske tv skjermer. Programmet som i mange år har kunnet skimtet med kjente fjes, er blitt en favoritt blant mange nordmenn og kanskje i størst grad hos den yngre garde. I og med at jeg blogger selv, har spørsmålet om min deltagelse dukket opp opptil flere ganger. Også i år.

Dessverre er den mannlige favoritten også forbigått i år. Nei da, jeg skal ikke skryte på meg å være noen mannlig favoritt. Men som så mange ganger før, må jeg skuffe dere. For det blir ikke noe Pappadrømmer på «Bloggerne» i år heller. Jeg skal innrømme det at det kunne vært morsomt å være med, men enn så lenge har det ikke kommet noen forespørsel fra den kanten. Men mens jeg skriver videre i nok et år, kan dere krysse fingrene for at neste år blir året da jeg er med.


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *