ET STEG UT I DET UKJENTE!

021019_1935_Altdutrenge3.jpg

Jeg har alltid drømt om å kunne jobbe med mennesker, helt siden jeg var liten gutt ville jeg bli som mine foreldre. De har begge jobbet i helsevesenet i en årrekke, min søster fulgte så etter og har tatt utdannelse den veien. For meg har det alltid bare blitt med drømmen, jeg har rett og slett ikke turt å ta steget over i helsevesenet. For min del har en trygg inntekt vært viktig og det er ikke lett å få en garantert stillingsprosent i kommunen. Men det var nå eller aldri for min del.

Skulle jeg noen gang realisere drømmen, måtte det bli nå! Det har uten tvil vært det tøffeste valget jeg har gjort, for det krever litt mot å si opp en stilling med fast inntekt. Men jeg tok sjansen, jeg tok et steg ut i det ukjente. Nå sitter jeg her en måned etterpå og kunne ikke vært mer fornøyd med mitt valg. Jeg stortrives i mine nye stillinger og jeg har til nå fått akkurat så mye jobb som jeg ønsket. Derfor vil jeg komme med en oppfordring til alle som sitter med samme drøm som meg.

For har du en drøm du ønsker å realisere, enten det handler om å starte for seg selv eller om det handler om et spesifikt yrke. Da er det viktigste du kan gjøre, nemlig å ta det steget ut i det ukjente. Ikke lev etter normalen fordi alle andre forventer det, følg ditt hjerte og følg dine drømmer. Da vil du sitte igjen med en stor gevinst i enden. Lykke til!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *