FEM TING DU GARANTERT IKKE VISSTE OM MEG!

65640715_2324519937624038_6149355142996033536_n

Jeg har delt så og si alt om mitt liv med dere og kanskje derfor er det lett å tenke at dere vet alt om meg. Men det er klart at jeg har noen hemmeligheter, eller noen ting jeg har valgt å ikke dele med dere. Derfor tenkte jeg nå å åpne litt mer opp, om hvem jeg er, også privat. Derfor kommer det nå, fem til du garantert ikke visste om meg.

 1. JEG BLIR FREMDELES STARSTRUCK AV SPUTNIK

  Som liten gutt, forelsket jeg meg tidlig i musikken til Sputnik. Han var mitt største idol og jeg hadde alle kassettene hans. Med en rakett på nattbordet, truser på veggen og en BH på sengekanten. Var det lett å tro at aktiviteten på det rommet, var alt annet enn å bare elske Sputnik. Men fremdeles tar jeg meg selv i å bli starstruck av Sputnik, senest for to år siden var han i Larvik og spilte og jeg stod på første rad og sang med, at jeg ville skilles Johanne.

 2. JEG KAN KUN BRUKE TENNISSOKKER

  Der andre har fobier for innsekter eller slanger, har jeg et stort problem med sokker. Sokker som gnisser, sokker som knitrer og sokker som gir meg frysninger langt oppover ryggen. Jeg kan ikke engang komme i nærheten denne type sokker, jeg blir direkte uvel og kjenner på en intens følelse av smerte i kroppen. Så ser du en kar i dress, med tennissokker i mokasinene sine. Ja, da er nok det meg.

 3. JEG HAR BEGÅTT TYVERI MED EN TIDLIGERE PARADISE HOTELL DELTAGER.

  Da jeg var 16 år gammel, hadde jeg vært på en fest i Sandefjord. Jeg hadde drukket litt alkohol, men var langt ifra beruset. Sammen med min kamerat (Tidligere paradise hotell deltager), bestemte vi oss for å gjøre innbrudd i butikken til moren hans. Hun drev en butikk i byen og han visste akkurat hvor pengene var. Vi tok oss inn i butikken, tok med oss 1500 kroner og dro for å kjøpe kebab. Vi ble naturligvis tatt på fersken, det endte med avhør hos politiet, men vi slapp unna merknader.

 4. JEG ER REDD FOR ROTTER

  For en stund siden, kom min samboer til meg. Hun lurte på om vi kunne få oss nakenrotter og tøff i trynet som jeg var, sa jeg ja til det. Sannheten er at jeg er livredd for rotter, men siden jeg ikke turte å si det, sitter vi nå med to nakenrotter i hus. Jeg sitter med hjerte i halsen, hver eneste gang min samboer tar rottene ut av buret. Jeg har ennå ikke turt å ta på dem, jeg har heller ingen planer om å gjøre det. Men kanskje burde jeg utfordret frykten min litt, med disse rottene.

 5. JEG HATER SMATTELYDER, MER ENN NOE ANNET.

  Det verste jeg kan tenke meg, er smattelyder. Jeg får vondt inne i sjela mi, jeg blir fort irritert og jeg tar ikke fem øre for å si ifra om en person smatter. Det har vært en utfordring, etter at vi fikk barn i hus. Men samtidig forsøker jeg å ta dem for det de er, nemlig barn. Derfor blir det mye veiledning, når det kommer til hvordan man spiser mat. Men det er et problem, til bursdagen min fikk jeg hørselvern. Så de er heftig i bruk under middagene her i huset.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 hendelser på “FEM TING DU GARANTERT IKKE VISSTE OM MEG!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *