HUNDEN TOBBY HAR FÅTT SEG NYTT HJEM!

70916809_1312492012261901_8955574782930190336_n

Det er aldri noe gøy å måtte skilles fra sin beste venn, men noen ganger finnes det ikke noen annen løsning. Men når situasjonen er blitt som den er blitt, kan det være godt å søke hjelp hos noen som har opplevd det samme. Da en av mine lesere kontaktet meg for en stund siden, bestemte jeg meg med en gang for å hjelpe henne. Dermed la jeg ut et innlegg forrige mandag, der jeg spurte om noen kunne hjelpe Tobby med et trygt og godt hjem.

Fem minutter etter at innlegget var ute, kom de første henvendelsene. Henvendelsene ble etter hvert mange, men vi fant tidlig ut hvem det måtte bli. Han bodde i nærheten og var villig til å la gammel eier hilse på. Etter noen samtaler og et møte, fikk til slutt Tobby bli med til sitt nye hjem. Der har han blitt kjent med ny eier og hans barn og så langt virker alt til å gå som vi ønsket.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *