HVA SKAL JEG DRIVE MED FREMOVER?

072319_1734_VELGDINEKAM1.jpg

Etter at jeg sluttet i jobben min, har det kommet utrolig mange spørsmål. Det er spesielt et spørsmål som går igjen og det er hva jeg skal drive med fremover. Det er ikke så rart at folk lurer på det, for det er vel ingen som slutter i en jobb uten å vite hva fremtiden bringer. Spesielt ikke med den økonomiske historien jeg har. Men jeg har rett og slett gått imot strømmen, for jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe. I hvert fall ikke helt ennå.

For mange kan dette virke lite gjennomtenkt, i hvert fall med tanke på at vi har fire barn å forsørge. Men som jeg har fortalt dere tidligere, så handler det om å følge sine drømmer. Jeg hadde ikke tatt dette valget, dersom barna mine risikerte å ikke få mat på bordet. Jeg har en veldig god plan og jeg har en drøm jeg har lyst til å oppfylle. Dette er kun første steg på den reisen, så vil tiden vise om valget jeg nå har tatt er riktig eller ikke.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *