Hvorfor hater du bloggere?

blogg

Først og fremst ønsker jeg å påpeke det at de av dere som nå sitter og leser dette, mest sannsynlig ikke faller inn under kategorien blogg hatere. De jeg derimot forsøker å treffe ved dette innlegget, har ikke engang turt å trykke på linken. For de jeg forsøker å nå ut til, er rett og slett livredde for at jeg skal tjene så mye som 10 øre på at de klikker seg inn på min blogg.

Allerede har foreligger det en stor misforståelse, for det er faktisk slik at kun et fåtall av bloggerne her i landet tjener penger. De som faktisk tjener penger på dette, tjener penger fordi de har klart å utvikle sitt potensiale og talent til det fulle. De har rett og slett klart å gjøre en hobby til et levebrød og i mine øyne står det stor respekt av det. Så hva er det som ligger til grunn for det voldsomme hatet mot bloggere her i landet?

Jeg har dessverre ikke fasiten på hvorfor, men jeg har mine tanker om hvorfor. Folk har gjort seg opp en mening om bloggere, ut ifra hva de har lest i aviser eller hørt fra andre. De har fått med seg at bloggere er unge mennesker, med et flott utseende og som tjener alt for mye penger på en altfor enkel jobb. Men dette er et helt feil inntrykk av bloggere, jeg er blogger selv og jeg har verken et selgende utseende eller flust av penger i banken.


Jeg personlig startet med blogg på den tiden i livet hvor jeg hadde det som verst, jeg var låst fast i min egen kropp og kjempet en kamp mot det å klare å føle meg levende. Jeg var ukentlig hos psykolog og der fikk jeg beskjed om at det var veldig viktig å være åpen om mine problemer. På denne tiden var ikke jeg i stand til å fortelle åpent om mine problemer og derfor ble det til at jeg skrev ned alle mine tanker og følelser. Disse ble bare liggende på min pc, skjult for hele omverdenen.

Men på et punkt merket jeg at disse tekstene hjalp meg til å finne roten til problemet, jeg brukte tekstene mine til å finne en formell som skulle få meg ut av dette angst helvete. Det tok tid, men etter mye hard jobbing var jeg endelig klar til å ta fatt på livet igjen. På dette tidspunktet visste jeg ingen ting om angst, derfor søkte jeg opp ordet på google og fant ut at det var alt for lite informasjon om dette. Derfor valgte jeg å dele min historie på en blogg, slik at andre kunne finne ut mer om angst.

På denne tiden visste jeg omtrent ikke hva blogg var, jeg visste hvert fall ikke at man kunne tjene penger på dette. Jeg tror allikevel at mye av hatet eller misunnelsen mot bloggere er bygget på hva en blogger tjener og ikke hva bloggeren står for. Jeg kan selvfølgelig ikke bestemme hva du skal mene om bloggere, eller bestemme at du skal lese bloggerens tekster, men jeg er veldig nysgjerrig på hva som ligger bak alt dette hatet?

Hva er din mening om bloggere?

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

5 hendelser på “Hvorfor hater du bloggere?”

  1. Jeg hater ikke bloggere ???? Leser når jeg har tid, er mange blogger å velge mellom. Så jeg ser på overskriften om hva som fenger meg og det jeg er interessert i ????

  2. Hei, syns dette var ett godt skrevet innlegg.
    Jeg er blogger selv men tjener ikke så mye som 1 øre på bloggingen, jeg kan ærlig si jeg har vært misunnelig på bloggerne som tjener millioner, men etter jeg selv ble blogger skjønner jeg hvor hardt de arbeider å all tiden de bruker på å få bilder perfekte, teksten perfekt, tenking på overskrifter osv osv.

    Jeg tror rett å slett folk som » hater» bloggere bare er misunnelige fordi de ikke har en jobb der de kan styre dagene sine selv, å ikke deler sitt eget liv til verden 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *