I DAG HAR MIN SAMBOER BURSDAG!

042519_1413_Hvordankanh1.jpg

Denne dagen har jeg sett frem til lenge, for endelig er det bursdagen til min kjære samboer. Jeg elsker nemlig bursdager, eller kanskje er det kakene jeg elsker. Men akkurat denne bursdagen betyr noe helt spesielt, for nå kan hun nemlig ikke påpeke at jeg er eldgammel i forhold til henne. Nå er vi nemlig 31 år begge to og det setter jeg stor pris på. Dessverre har ikke jeg kjent henne i alle disse årene, men jeg føler allikevel at vi har delt et helt liv sammen.

For det er utrolig hva man kan få til på to og et halvt år. Vi har flyttet tre ganger, vi har fått to barn og vi har skapt en stor familie. Det hadde jeg aldri klart uten henne på laget. For hun er omsorgsfull, hun er tålmodig og hun er rolig i de situasjonene jeg er urolig. Jeg skulle gjerne sagt at vi utfyller hverandre godt, men egentlig er hun litt som en mamma for meg. For hun styrer denne familien med jernhånd og det er akkurat det jeg elsker ved henne.

Men kjære Carine, i dag er det din dag og jeg skal gjøre mitt for å gjøre dagen spesiell. Du er verdens beste kjæreste, du er verdens beste mamma og ikke minst min beste venn. Gratulerer så mye med dagen, jeg skal gjøre mitt for at din dag blir helt spesiell. Jeg elsker deg!

.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *