JEG ER IKKE DESPERAT FORDI JEG JOBBER MED Å TØRKE GAMLE MENNESKER I ROMPA.

65640715_2324519937624038_6149355142996033536_n

Jeg har mottatt mye kritikk for min rolle som pappa, spesielt er det en person som har ment mye om akkurat dette. Men da jeg for en stund siden sa opp jobben min, var det ikke engang i mine tanker at også dette skulle kritiseres. Det vil si, kritikken kom ikke før jeg hadde fortalt omverden hva jeg skulle jobbe med. For ikke før hadde jeg delt innlegget, så kom kommentaren inn i kommentarfeltet. Denne gangen også fra den samme personen.

Du er rimelig desperat, når du velger å jobbe med å tørke gamle mennesker i rompa. Altså, jeg har valgt å ikke besvare kritikken tidligere, men nå merker jeg at disse kommentarene ikke lenger bare går utover meg. Denne gangen har du latt det gå utover et helt yrke, et yrke som virkelig fortjener alt annet enn kritikk. Derfor velger jeg i dag å komme med et motsvar, som jeg håper får deg til å tenke litt over det du faktisk skriver.


Kjære deg!

For det å tørke gamle mennesker i rompa, er for det første bare en liten del av jobben. Vi snakker faktisk om mennesker her, mennesker som ofrer mye av sitt liv for å ta seg av de som trenger det som mest. Vi snakker om mennesker som ofrer julaften, 17 mai og andre høytider. Vi snakker om mennesker som gang etter gang må skuffe barna sine, fordi de ikke kan bli med å heie fra sidelinjen. Da de måtte ta en kveldsvakt ekstra på grunn av sykdom.

Dette er mennesker med stor omsorg og mennesker som setter andres behov foran egne behov. Dette er menneskene som du kommer til å trenge i fremtiden, enten det gjelder deg selv eller noen i din familie. Men på tross av dine meninger, kommer de allikevel til å pleie deg som hvilken som helst annen. De setter ikke mennesker i kategorier, i deres øyne er hver og en av dere like mye hvert. I mine øyne har disse menneskene verdens viktigste yrke!

Så kjære deg, jeg er ikke desperat! Jeg har fulgt min drøm, min drøm om å få lov til å hjelpe andre mennesker som trenger det.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *