JEG HAR FÅTT MEG NY JOBB!

67076971_676511316162905_3229403871415631872_n

Jeg har alltid hatt mine foreldre som forbilder og jeg har alltid drømt om å bli som dem. Ikke bare i måten jeg omgås barna mine, men også når det kom til jobbsituasjon. For med en pappa i ambulansetjenesten og en mor i helsevesenet, visste jeg godt hva jeg ønsket å bli når jeg ble stor. Men så kom ungdomstiden, den tiden da drømmen om å bli fotball proff tok overhånd. Det betydde lite skole og mye fotball, dermed ble sluttresultatet ingen karriere og ingen utdanning.

Så da arbeidslivet skulle starte, var den enkleste veien å søke salgsbransjen. Der har jeg vært siden jeg var 18 år og jeg har elsket store deler av denne tiden. Men selv om resultatene var gode, visste jeg hele tiden at jeg ikke var på rett plass. Jeg ønsket å jobbe med mennesker, på en helt annen måte enn man gjorde i salg. Jeg ønsket å hjelpe mennesker med deres utfordringer og ikke minst bruke mine ferdigheter på en helt annen måte.

Siden pappadrømmer ble til for et år siden, har jeg jobbet hardt for å gjennomføre mine drømmer. Nå har jeg tatt steget videre fra salgsbransjen og i dag startet jeg i ny jobb hos Larvik kommune. Så nå ser jeg frem til at en ny epoke av livet mitt skal starte.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 hendelser på “JEG HAR FÅTT MEG NY JOBB!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *