Jeg søker gjestebloggere!

091618_1844_Endeligtilb1.jpg

Som mange av dere helt sikkert fikk med dere, hadde Andreas Faugstad et gjesteinnlegg på min blogg i går.

Dette innlegget syntes jeg at var så sterkt å lese at jeg måtte dele dette for han, dette ga mersmak for min del og jeg er helt sikker på at det finnes mange flere der ute som har gode innlegg som jeg vil dele på min blogg.

Derfor har jeg besluttet å ha gjesteinnlegg hver eneste onsdag fremover, det betyr at jeg trenger gjestebloggere til å levere disse innleggene. Så dersom du ønsker å gjeste blogge på min blogg må du gjøre følgende:

  1. Send meg en Mail
  2. Legg ved innlegg
  3. Legg ved kontaktinfo
  4. Legg ved ditt bloggnavn

Så kontakter jeg deg for å publisere!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *