KAN JEG LEVE AV BLOGGEN?

66384651_341274303462735_4503756080144187392_n

De fleste av oss har drømt om å kunne leve av hobbyen sin, enten det har vært fotball, dans eller blogg. For veldig mange mennesker blir det med drømmen, men for noen veldig få mennesker blir det en realitet. Etter at jeg sluttet i jobben min, er det mange som tror at jeg nå skal leve av bloggen. Men er det mulig for meg å kunne leve av bloggen nå?

Da jeg startet bloggen min for et år siden, hadde jeg ingen planer om å leve av bloggen. Jeg skrev innleggene for min egen del, etter tips fra min psykolog. Ettersom tiden gikk, forstod jeg kjapt at det var flere som slet med det samme som meg. Jeg skjønte at min livshistorie kunne hjelpe andre og jeg begynte å drømme om å kunne hjelpe andre mennesker. Nå et år etterpå, ser jeg at det kan være mulig å leve av bloggen. Det krever innsats, men det er mulig om man vil det nok.

Så er spørsmålet, om jeg vil det nok!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *