KOMMER JEG TIL Å TA SANGTIMER, ETTER TIPS FRA IDOL DOMMERNE?

051419_1655_Takkforatje1.jpg

For meg var dette en stor drøm som gikk i oppfyllelse, det var som om 100 kilo lettet fra mine skuldre. For etter så mange år, klarte jeg endelig å gjennomføre min Idol audition. Dessverre var det ikke nok til å komme videre, men for meg var det en seier i seg selv, bare det å ha vært der. Tilbakemeldingen fra dommerne var ikke så aller verst den heller, så jeg sitter igjen med et stort smil om munnen.

Jeg tror kanskje jeg var den gladeste personen i lokalet, i hvert fall av de personene som ikke kom videre. For jeg så mange mennesker som felte tårer og jeg så mange mennesker som trengte trøst. For de var det en stor drøm som ble knust, men for meg var ikke drømmen å gå videre, min drøm var bare å gjennomføre. Noe jeg gjorde med glans. Allikevel ga dommerne meg et tips, de ba meg ta sangtimer og prøve igjen neste år.

Nå har jeg fått noen dager til å tenke over tilbakemeldingen. For i utgangspunktet hadde jeg aldri noe håp om å gå videre, det var mer det å ha gjort det som var viktig for meg. Men tydeligvis har de hørt et eller annet som de likte, så nå er spørsmålet om jeg skal gi det et forsøk til neste år. Jeg elsker en utfordring jeg, så det er ikke helt umulig. Men akkurat nå skal jeg bare nyte den opplevelsen jeg nettopp har hatt, så vil tiden vise om jeg er tilbake neste år.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *