KOMMER MIN IDOL AUDITION PÅ TV?

idol1

En ny sesong med Idol ruller nå over norske tv skjermer og jeg sitter som vanlig plantet i sofaen for å se på. Denne utgaven ser jeg på med litt mer spenning i kroppen, enn jeg har gjort tidligere. For som mange av dere vet fra før, har jeg selv vært deltager under årets audition runde. Mitt eneste mål med deltagelsen, var det å gjennomføre en Idol audition. Sånn sett var målet mitt sikret, men jeg håpet også på at jeg ikke ble en av de som folk sitter og ler av hjemme i sofaen.

Men tilbakemeldingene jeg fikk var overveldende, jeg hadde aldri sett for meg så positive kommentarer. Dessverre var det ikke nok til å gå videre, men var det nok til å få noen minutter i tv ruten? Dessverre, eller heldigvis for min del. Var det ikke det. Dermed kommer jeg ikke til å være synlig under årets utgave av idol, men kanskje følger jeg dommernes råd og prøver igjen neste år.


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *