Mannen bak Pappadrømmer

header

Hei alle sammen!

Først og fremst vil jeg starte med å takke alle dere som har tatt turen innom min ferske hjemmeside, jeg håper dere liker det dere ser og jeg håper at denne nettsiden vil gi dere mange gleder i tiden som kommer.

Mitt navn er Kent Solheim, jeg er blitt 30 år og bor med min familie i Stavern. Jeg har en kjæreste, to stebarn og ei datter, så man kan si jeg får dagene til å gå. I fare for at dette skal minne mest om en jobbsøknad, skal jeg hoppe litt videre. For 8 måneder siden fikk jeg min største drøm her i livet oppfylt, da ble jeg pappa til verdens vakreste jente og aldri før har jeg vært så stolt og glad på en og samme tid.

Det å bli pappa har alltid vært en stor drøm for meg, jeg vil tørre å påstå at det har vært min aller største drøm og når denne drømmen faktisk ble realitet kom jeg til et punkt der jeg følte meg ferdig med livet. Ikke så dramatisk som det høres ut, men jeg følte liksom at jeg hadde huket av check på alle de punktene jeg ville oppnå i løpet av livet.

Sannheten var selvfølgelig en helt annen, for det er jo mange drømmer jeg har hatt som ikke ble en realitet. Jeg satt meg så ned, skrev ned en liste over drømmer og endte opp med ei lita smørbrødliste over ting jeg hadde lyst til å gjennomføre. Jeg tror det er mange som sitter i samme situasjon som meg, man har sett seg fornøyd med det man har oppnådd og innfunnet seg med at drømmer forblir drømmer.

Derfor skal jeg motbevise dette, for i en ellers travel hverdag skal jeg gi alle mine drømmer et forsøk. Noen drømmer vil for alltid bli en drøm, mens noen drømmer vil gå i oppfyllelse.

Så har du lyst til å bli med på eventyret?

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *