PÅ KOKKEKURS HOS MESTERKOKKEN!

082419_0925_PKOKKEKURSH4.jpg

Matlaging har nok aldri vært min sterkeste side, men jeg har forsøkt meg på mye med varierende hell. Derfor hadde jeg sett frem til denne dagen, dagen da jeg endelig skulle få noen nyttige tips. Tipsene kom heller ikke fra hvem som helst, de var nemlig fra den selvutnevnte mesterkokken Linus. For de av dere som ikke kjenner til Linus, så er det en god venn av meg. Men kunne han klare å lære meg å lage kvalitetsmat? Det skulle vi finne ut av i går kveld.

Som alle andre mesterkokker, hadde han lagt ned mye tid i arbeidet sitt. Så med andre ord, det var ikke råvarene det skulle stå på. Han hadde disket opp med herlige oster, hjemmelaget tomatsaus og ikke minst ferske råvarer. Mye skulle gå galt, dersom jeg ikke reiste hjem som en bedre kokk. Det var mesterkokken selv som tok styringen, mens jeg gjorde det jeg var best på. Nemlig å ta bilder av alt vi gjorde.

Før jeg visste ordet av det, stod det ferdige produktet på bordet. Rykende ferske pizzaer, som skulle nytes til det fulle. Derfra og ut, glemte jeg litt at jeg skulle hjelpe til med å kokkelere. Så Linus stod og kokkelerte for fullt på kjøkkenet, mens jeg sørget for å spise opp pizzaene før de ble kalde. Med god hjelp av barna og familien spiste vi opp hele 7 porsjonspizzaer og jeg kan skrive under på at dette er noe Linus kunne. Bare se her:


Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *