SE MITT NYE DESIGN PÅ BLOGGEN!

061319_1110_FORDELENVED1.jpg

Det er ikke mye som tyder på det, men det nærmer seg sakte men sikkert sommer. Derfor fant jeg ut at det passet dårlig, med et design som var preget av vinter og kalde farger. At jeg i tillegg hadde boblejakke på, med skjerf i halsen føltes helt feil. Så derfor måtte jeg gjøre en liten forandring, inn med litt mer farger og ikke minst et litt mer sommerlig design.

Her er resultatet, gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du syntes.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 hendelser på “SE MITT NYE DESIGN PÅ BLOGGEN!”

  1. Personligutvikling

    Det ser ut som at det er vått på bakken. Som at det regner. Det e jo ikkje sommar.

    Ser at du har *bak navn og e-post. E det ikkje lurt å fjerne disse?

    1. Det er vel ingen ting som kjennetegner norsk sommer, bedre enn våt bakke 😛 Hehe. Takk for tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *