STORE TING ER I FERD MED Å SKJE!

43828577_497608870745335_4305487393189789696_n

I en verden full av bloggere, er det litt tilfeldigheter som skal til for å lykkes. Det høres kanskje ut som en klisje, men for meg handlet bloggen kun om å være et fristed. Et fristed der jeg kunne tømme mine tanker, for å gi meg selv en bedre hverdag. Bloggen fungerte som en medisin for meg, i min kamp mot angsten og økonomiske problemer.

Men den siste tiden har jeg merket det, at bloggen min har gitt meg så mye mer. Jeg har fått skrive artikler i de største avisene og jeg har blitt pappa spaltist i BAM. Det betyr at bloggen ikke lenger bare er en medisin for meg. Det er faktisk flere som kjenner seg igjen i mine tekster og det setter jeg veldig pris på.

Bloggen har gitt meg enormt mye til nå og den kommer til å gi meg enda mer i tiden som kommer. For det er store ting som er i ferd med å skje, jeg kan nesten ikke vente med å fortelle det til dere. Jeg er dessverre nødt til å holde det hemmelig litt til, men jeg lover å fortelle dere alt. Kanskje allerede i neste uke.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *