TOBBY SØKER ET TRYGT OG GODT HJEM!

70916809_1312492012261901_8955574782930190336_n

Så fort jeg hørte historien om Tobby, bestemte jeg meg for at jeg ønsket å hjelpe til så godt jeg kunne. For det var nesten som å høre om meg og min egen hund, hunden jeg med stor hjertesorg måtte gi ifra meg tidligere i år. Den gang lyktes jeg med å finne den perfekte eieren via min blogg og nå håper jeg at vi kan få til en like god løsning for lille Tobby. Så i samarbeid med eieren har jeg nå satt opp et lite skriv om Tobby!

Det var i desember 2016 at en av mine lesere tok til seg Tobby, han var en hittehund som endelig fikk et kjærlig hjem. På den tiden ble han tippet til å være 3-4 år og i dag er han tippet å være 6-7 år. Eieren har gitt Tobby det perfekte hundeliv, der turer og lek er de største gledene i hverdagen. Men nå er situasjonen slik at eieren må flytte og det har vist seg vanskelig å få lov til å ha med seg hunden. Derfor trenger Tobby et nytt hjem, som vil gi han turer og lek.

Det som er viktig for eieren av hunden, er at hun kan holde kontakten med Tobby. Ikke daglige besøk, men bare det å kunne få en oppdatering om at alt er bra. Hun er veldig opptatt av at Tobby ikke skal bli en kasteball og dersom ting ikke skulle fungere vil hun ha en beskjed. Dette er påfallende likt de kravene jeg hadde til ny eier, så nå håper vi at det finnes nok en fantastisk hundemamma eller hundepappa blant mine lesere.

Ta kontakt med meg for spørsmål, alt vil videresendes til eieren av hunden!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “TOBBY SØKER ET TRYGT OG GODT HJEM!”

  1. Wenche Elisabeth Opheim

    Hei, har akkurat lest ditt innlegg. Så trist att hunden ikke kan være hos eieren sin, er så vondt å sårt å må kvitte seg med et familiemedlem. Er oppvokst med hund og har hatt hund selv til jeg måtte ta henne pga sykdom, har en sønn på 6 år som er helt dyrevennlig å er opp vokst med hunder og katter. Bor på et småbruk på Nes på Hedmarken med masse plass og mye tur terreng, jeg savner å ha en hund ved side av når jeg går turer. Du har sikkert fått masse henvendelser på henne, håper jeg hører fra deg. Mvh Wenche Elisabeth Opheim

    1. Hei hei! Så fantastisk, det er veldig fint at mange har meldt sin interesse. Jeg skal videreformidle dette til eieren, så vil det komme en tilbakemelding relativt kjapt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *