ER FORLOVELSESRINGENE TAPT FOR VÅR DEL?

ringer

Den 17. desember dro jeg og min samboer for å bytte forlovelsesringene, det vil si det at vi trengte dem i en størrelse større. Vi ble fortalt at størrelsen vi trengte ikke var på lager, derfor måtte ringene sendes inn til utvidelse. Ventetiden kunne variere litt, men informasjonen vi fikk var 14 dager. Noe de også informerte om at kunne bli litt lenger, på grunn av juleferie. Men da vi etter 5 uker tok kontakt, kom beskjeden vi ikke engang kunne ha forestilt oss.

De kunne ikke finne verken navn eller nummer i deres systemer. Det at vi hadde en kvittering trodde vi skulle hjelpe, men fremdeles klarte de ikke å få det opp i sine systemer. Vi hadde hørt om lignende historier tidligere og kjente at vi ble både frustrerte og lei oss. For når selv ikke kvitteringen holdt mål, kunne det vise seg vanskelig å få tilbake ringene våre. Var virkelig forlovelsesringene tapt?

Hos gullsmeden var de også stresset, selv om de fremstod relativt rolige. De mente at dette kom til å løse seg, før vi rakk å si ordet forlovelsesringer. Nå har jeg gjentatt ordet forlovelsesringer siden fredag, men fremdeles er det ikke noe nytt i saken. Men dette skal vi finne ut av og vi skal ha de ringene tilbake. Koste hva det koste vil.


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *