NÅR OG HVOR SKAL VI GIFTE OSS?

kent

Om få dager er det en måned siden jeg fridde til min kjæreste. Men selv om ringene lar vente på seg, er vi allerede i god gang med planleggingen av den store dagen. Det vil si, vi er blitt enige om de grunnleggende tingene. Som for eksempel hvor vi har lyst til å gifte oss, hvordan vi ønsker å vies og ikke minst hvor vi ønsker å ha den store festen. Derfor tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på hvordan vi ligger an.

Bryllupet ønsker vi at skal finne sted i Stavern, vi har derfor sett oss ut en kirke som passer perfekt for oss. Denne kirken ligger riktignok litt utenfor Stavern, men dette er en kirke jeg og min samboer har en felles kjærlighet for. Slve festen vil vi ha sentralt i Stavern, vi har til nå kikket på et par lokaler som passer perfekt for oss. Slike lokaler er det lurt å være tidlig ute med å bestille, så vi forsøker i disse dager å få en omvisning i de utvalgte lokalene.

Når det kommer til når bryllupet skal finne sted, er vi fremdeles litt usikre på dette. Mye av grunnen til det, er at det også er noen konfirmasjoner som står for tur etter hvert. Derfor har vi ikke helt spikret datoen for bryllupet ennå, men vi begynner å nærme oss noe der også. Enn så lenge skal vi nyte kjærligheten til hverandre og se frem til den store dagen.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *