Besten sin jente!

121918_0829_Bestensinje1.jpg

Hvem er du som bare har kommet inn i mitt hjerte? Laget deg plass. Jeg? Jeg gjør ingenting for å stoppe din ankomst bare fordi jeg elsker det som skjer. Jeg har ikke møtt deg, jeg har ikke pratet med deg, jeg har bare sett deg på videosnutt og bilder. Det er nok til at jeg elsker deg, og gleder meg til å se deg, min lille vakre skatt!

Hvordan kan en oppleve kjærlighet til noen en aldri har møtt. Jeg har som mange andre kviet meg til å bli bestefar. Har du kjent på frykten for å bli besteforeldre også? Du blir liksom den gamle, og hvem vil være den gamle? Gammel blir en viss en dreper gutten inni seg. Det er et ordtak som sier. Ikke kvel gutten inni deg. Da blir du gammel. Eller er en usikker på hvordan der er å være bestefar, da en aldri har opplevd dem selv? De tankene er bare å kvitte seg med. Etter at jeg ble bestefar har livet fått ny god energi. Et nytt vakkert menneske er født, og det skal få oppleve at bestefar alltid skal være der.

Dine øyne smelter meg, jeg kan ikke sette ord på det, men at vi to skal bli bestevenner er uansett sikkert. Du skal aldri oppleve meg som en bitter bestefar. En mann som bare kjefter. Jeg vil alltid smile til deg. Jeg gleder meg til å passe i helger, og ellers nå mamma og pappa trenger å kjenne på det å være bare de to. Det er viktig fordi mange forhold oppløser da en ikke får litt pleietid i forholdet. Mange forhold har grodd av at blant annet besteforeldre har stilt opp. Nå skylder vi på at tiden ikke strekker til, og en er ikke klar for å være besteforeldre. Jeg kan love deg lille skatt. Jeg er klar!

Jeg nevnte innledningsvis. At jeg er usikker på hva bestefar innebærer. Det fordi jeg aldri fikk oppleve mine besteforeldre. Jeg vokste opp uten besteforeldre, og vet ikke hva det egentlig er å ha dem i livet mitt. Jeg hører voksne rundt meg som forguder sine besteforeldre, og at dette er en dyrbar tid i livet deres. De diamantene fikk jeg aldri røre. Ligge i bestemors armer og kjenne lukten av hennes kjærlighet. Høre bestefars gode historier fra et hardt-arbeidene liv. Det har vært et tomrom i livet mitt som jeg har nok bert med meg. Det må det være siden jeg tar det opp i denne teksten. Derfor avsluttes det kapittelet i livet mitt nå. Jeg få sørge for at du får oppleve det jeg ikke fikk.

Jeg lengter etter å se den lille vakre jenten. Holde henne, prate med henne. Si til henne at hun er besten sin bestejente! Det er snart jul, og da kommer de her. Jeg!? Jeg gleder meg stort! Jeg får bilder sendt av min sønn fra Porsgrunn. Bilder av den lille diamanten som har sneket seg inn i mitt hjerte. Jeg kjenner gleden etter å treffe denne lille vakre jenten.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *