Det føles som om livet mitt er satt på vent!

53453783_650894582029481_6597319995745632256_n

På denne tiden hvert eneste år, kjenner jeg på en indre glede. Sommeren nærmer seg med stormskritt og for mange av oss betyr det utepils, varme dager og svalestup i skjærgården. Slik har sommeren alltid vært for min del, men i år er det kun håpet om at sommeren skal bli slik som er reelt for meg.

For jeg venter fremdeles på endelige svar, de første testene av min bror som donor var positive. Men de ville ta noen flere prøver, før de kunne gi meg det endelige svaret. Dette gjør at jeg nå går sommeren i møte, med en viss usikkerhet i kroppen. Ting tar tid, det må jeg bare innfinne meg med.


Jeg har hatt mitt tøffeste år noen gang, med sykdom, dødsfall og brudd med kjæresten. Jeg har rett og slett fått alt på en gang. Det gjør at tankene svirrer, men også at jeg får tid til å sette pris på det jeg faktisk har. De små tingene som før var en selvfølge, er nå ting jeg setter enormt stor pris på.

For et år siden var livet en dans på roser, men etter en rutinekontroll hos legen, skulle alt snus på hodet. Jeg ble sendt i all hast til sykehuset og på et tidspunkt var jeg livredd for å dø. Akkurat nå føles det litt urettferdig ut, men jeg må bare akseptere det at jeg er alvorlig syk. Men håpet er der, det er mulig å gjøre noe med det og jeg er klar for å kjempe.


Det er nå det virkelig begynner

Prosessen med å fine en donor er nå i gang, tester er som sagt tatt og svarene er ikke langt unna. Jeg har måttet gjøre grep for å få helsen på plass, få ned blodtrykket og trene for å gå ned noen kilo. Jeg har lagt ned en enorm innsats, med stor hjelp fra folkene rundt meg. Blant annet Lillestrøm spiller Mats Haakestad har vært til stor hjelp.

Allikevel føler jeg det, at livet mitt står litt på vent akkurat nå. Tidligere ambisjoner er blitt borte, drømmen om å bli fotballtrener og ikke minst det å fylle Arena Larvik med 1000 ville gamere. Men planene er der fremdeles, jeg er bare ikke i stand til å gjennomføre dem akkurat nå.


Jeg har tidligere fortalt om min bror for livet, han som ville ofre seg for å bli min donor. I tillegg er det ungdommer som har sagt de vil stille opp, jeg kjente tårene rant da han fortalte det til meg. Han har vært med meg på hele prosessen, han har vært med å trene og vært en stor inspirasjon for meg i denne tunge tiden.

Den neste tiden blir avgjørende, kan bror være donor eller må jeg i donor kø? Jeg er allikevel positiv, det er mange som har det verre enn meg og uten de folkene jeg har rundt meg hadde jeg ikke klart dette. Jeg er heldig som har så mange fine mennesker rundt meg.

Jeg har spilt mange kamper, jeg har vært trener i enda flere kamper, men dette er mitt livs kamp og den skal vinnes!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *