Ble det gutt eller jente?

51333516_1980721735557512_2346989826701524992_n

Endelig var den store dagen kommet, dagen hvor vi skulle bli enda bedre kjent med barnet i magen.

I flere måneder har den vokst og utviklet seg i magen, utviklet seg til noe som i alle fall kan minne om et lite barn. Dermed var spenningen stor da vi entret legekontoret, i håp om at legen klarte å gi oss et svar på hvilket kjønn som gjemte seg inne i magen. Leger er kjent for å kunne jobben sin og legen skuffet ikke denne gangen heller.

Dermed er det med stor glede at vi i dag kan fortelle dere, at vi skal bli foreldre til ei lita jente i 2019. Vi er selvfølgelig overlykkelige over denne beskjeden og gleder oss til at nok ei jente skal komme og berike hverdagen vår. Dessverre har vi ikke besluttet noe navn på barnet enda, men vi tenker så det knaker her i Stavern og kommer tilbake til det så fort vi har bestemt oss for et navn.

Det å endelig skulle få vite kjønnet på barnet er veldig stort, samtidig overskygger det kanskje litt noe av det viktigste. Nemlig at barnet i magen er friskt og har det bra, men heldigvis kunne legen fortelle oss at alt stod bra til med barnet. Så nå gleder vi oss bare til å endelig få hilse på henne, men hun får holde seg i magen i noen måneder til først.

Men det er klart det at nå som vi får tre unge jenter her i huset, så må jeg som den ansvarlige pappaen jeg er, innføre noen sikkerhetstiltak. Så nå blir det piggtråd gjerde rundt hele eiendommen, overvåkningskameraer er allerede bestilt og hagla har jeg arvet av oldefar for mange år siden. Så jeg anser meg selv som godt rustet i alle fall.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 hendelser på “Ble det gutt eller jente?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *