ET STEG I RIKTIG RETNING!

ringer

Jakten på min familie har føltes litt som å lete etter fotball skoene mine i roteboden. Jeg vet at de er der ett eller annet sted, men jeg må forbi mange hinder før jeg finner dem. Da er det til god hjelp om min forlovede kan fortelle meg hvor hun sist så dem. Plutselig har jeg bare en krok å lete i, fremfor hele rommet. Litt det samme skjedde nå i jakten på min familie. For etter å ha kontaktet et familiemedlem nok en gang, visste det seg at det fantes mer informasjon likevel.

Et navn kom nemlig opp og dette navnet var det verdt å sjekke opp. Etter et raskt søk på internettet, visste det seg at denne mannen var gift med min oldemor i det tidsrommet min farfar ble født. Men det finnes ingen informasjon om at de to skal ha fått et barn. Riktignok var dette under krigen, så det kan være mye som ikke er ført opp. Men vi er nå i kontakt med aktuelle kirker, som gjør alt de kan for å gi oss mer informasjon.

I tillegg har vi funnet familien til denne mannen, så nå er planen og ringe rundt for å høre om de vet noe om dette. Kanskje kan vi ha funnet løsningen allerede, men det virker nesten for godt til å være sant.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *