HAR DERE VISST HVEM MIN FAMILIE ER, HELE TIDEN?

kent

I snart 32 år har jeg trodd at dere var min familie og i snart 32 år har dere hatt muligheten til å fortelle meg sannheten. Allikevel var det en forsnakkelse som skulle avsløre det hele. Ikke bare har dere ført meg bak lyset, men dere har også ført min forrige generasjon bak lyset. Hvem vet, kanskje ikke min farfar visste dette engang. Jeg er så skuffet og så trist, men samtidig er jeg lettet over at dette endelig er kommet frem.

Helt siden nyheten nådde mine ører, har dere sagt at dere ikke visste noe mer enn meg. Men plutselig satt dere på et navn allikevel. Etter et raskt søk på internettet, kom det frem at denne mannen hadde vært gift med min oldemor. Et minutt tok det meg å finne svaret, men allikevel har jeg vært uvitende om dette i snart 32 år. Kan det være så enkelt? I så fall syntes jeg det er trist at ikke dette har blitt fortalt til oss tidligere.

Kanskje var dette noe som skulle hemmeligholdes, kanskje var det informasjon som mine forfedre ville ta med seg i graven. Men da burde hele familien fått informasjonen, ikke bare deler av den. For dersom det er en grunn til dette, hadde vi sluppet å måtte grave i dette nå. Men måten dette har utviklet seg på, gjør meg bare enda mer nysgjerrig.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *