Den store bilde tabben.

101418_1357_Slikoverlev1.jpg

Jeg har alltid ansett meg selv, som en kar med relativt grønne fingre. Er det en hekk som skal trimmes, noe ugress som skal lukes eller noen blomster som skal plantes, ja da er jeg mannen å ringe. Men etter å ha ødelagt en hekk, som aldri kommer til å bli grønn og levende igjen, har jeg vært nødt til å revurdere mine ferdigheter i hagen en ekstra gang. Lenge så det ut til at dette kun handlet om en tabbe, men det var bare frem til min kjæreste bestemte seg for å sette meg på prøve.

Forrige uke var jeg nærmest euforisk over at våren endelig var kommet til Stavern, litt som et barn på vei til godteri butikken, løp jeg rundt i hagen og dokumenterte alle de flotte vårtegnene. Dette hadde min samboer fått med seg og derfor bestemte hun seg for å teste mine grønne fingre, en gang for alle. For mens jeg ante fred og ingen fare, tok bilder av planter jeg engang ikke vet hva heter. Fant hun ut at en falsk blomst i plastikk, skulle være nok til å avsløre mine ferdigheter i hagen.

Gjett om jeg gikk fem på? Selvfølgelig, gjorde jeg det. For akkurat i det jeg rundet hushjørnet, så jeg en blomst, som var mye finere enn alle de andre. Jeg sprang entusiastisk mot målet, fant frem kameraet og knipset det jeg anså som årets klareste vårtegn. Problemet var bare at dette var den falske blomsten, som min samboer hadde plantet så fint i hagen. Dette fortalte hun ikke noe om til meg, før etter at innlegget var delt og bildet hadde nådd alle mine herlige lesere.


La du merke til at et av vårtegnene var for godt til å være sant? Det gjorde ikke jeg..

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *