Derfor flyttet Oskar hjem igjen!

032819_1549_Vrsistedags1.jpg

Det var veldig mange som fulgte mitt tårevåte farvel med Oskar, derfor har spørsmålene også vært mange, nå som Oskar har flyttet hjem igjen. Derfor tenkte jeg at det var på sin plass, med en liten forklaring til alle dere som lurer på hva som har skjedd.

Etter veldig mange tårer og tunge stunder, hadde jeg endelig klart å slå meg til ro. Jeg hadde innsett at Oskar hadde det bedre hos sin nye eier, jeg hadde slått meg til ro med at livet mitt fortsatte uten Oskar, men så kom beskjeden som skulle snu alt på hodet nok en gang. For den nye eieren kunne ikke lenger beholde Oskar, vi hadde begge vært enige om at dersom dette skulle skje, trengte ingen av oss å komme med en begrunnelse. Men hun ønsket allikevel å fortelle meg om hvorfor.


Da vi valgte å gi bort Oskar, var det for at Oskar skulle få et bedre liv. Han hadde taklet overgangen fra å være «enebarn» til å bo i et hus med mange barn, veldig dårlig. Stressnivået i kroppen hans var skyhøyt og vi håpet at et liv i roligere omgivelser skulle gjøre han mindre stresset. Det kan vi vel også si at han ble, på veldig mange områder ble han veldig mye roligere. Men det var noe ved Oskar, som gjorde at han ikke klarte å slå seg helt til ro i sitt nye hjem og derfor er han nå tilbake hos oss her hjemme.

Noen hunder reagerer på stress ved å bite, andre reagerer på stress ved å klore i stykker dører, men Oskar reagerte på stress ved å jokke. Selve jokkingen i seg selv var ikke et problem, det var i de situasjonen hvor han ble stoppet i jokkingen, at problemene startet. For til å begynne med reagerte han med litt uling, ulingen ble så til knurring og knurringen ble til slutt til aggresjon. Han har ikke bitt eller noe sånt, men faren for at det kunne skje ble for stor til at hun turte å ha han rundt seg og sine.

Jeg ønsker til slutt å takke denne damen, for hennes gjestfrihet og herlige vesen rundt hunder.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *