En uke full av unnskyldninger!

namnamnam

Det er helt greit at dette trynet ikke har vært i bloggverdenen så alt for lenge, noen av dere har kanskje aldri sett meg tidligere heller, men uansett utgangspunkt så trenger man ikke være rakettforsker for å se at denne mannen er litt for glad i kaker, sjokolade og andre godsaker.

Det er ikke det at jeg ikke har forsøkt å gjøre noe med dette tidligere, jeg har virkelig forsøkt og det kan jeg love dere alle sammen. Men så må jeg også være så voksen og innrømme det at jeg er alt for glad i unnskyldninger og er man god på unnskyldninger finner man alltid en grunn til å kunne kose seg igjennom hele uken.


Søndag er liksom dagen som skal avslutte en dårlig uke med masse godteri, brus og annen fandenskap som legger seg rett på hofta. Dette er den dagen man med god samvittighet kan kjøpe seg ei lita pose godteri, sånn for å sette punktum for den usunne livsstilen. For fra mandagen er det selvfølgelig full skjerpings og ikke noen unnasluntring.

Mandag starter alltid veldig bra, det er et rolig knekkebrød til frokost, salat til lunsj og noe hvitkjøtt med grønnsaker til middag. Alt ser ut til å gå etter planen helt til magen slår seg vrang og blir til et barn på kvelden, magen ligger og sutrer og synes regelrett synd på seg selv og det eneste som kan hjelpe på sutringen er en liten pose med noe smågodt oppi. Det er jeg faktisk enig i, mandagen er tøff og en pose godteri vil garantert gjøre susen før det blir skjerpings fra i morgen selvfølgelig.

Tirsdag ja, stakkars tirsdagen. Dagen som ikke er noen ting, ikke er det første dag etter helgen, ikke er det midten av uken og ikke nærmer det seg helg. Så denne dagen kjøper jeg litt godteri bare for å trøste tirsdagen litt rett og slett. Kall meg gjerne godsnill, men tenk på det selv, tenk hvor trist det hadde vært å skulle være tirsdagen liksom.

Onsdag eller populært kalt «Lille lørdagen». Jeg trenger vel egentlig ikke si noe mer enn det, for om du gjør som meg og ser på lørdag og lille lørdag som et søskenpar, sier det seg selv at man ikke bare kan kjøpe noe til den ene i søskenparet. Det ville bare blitt grin og klaging fra den andre, så det er en av kampene jeg som forelder har valgt bort i min hverdag.

Torsdag og endelig helg som jeg liker å si. Det er herfra og inn grunnlaget må legges før helgen, jeg har hørt at sånn jojo slanking ikke er bra for kroppen og jeg vil nødig gi min kropp noen form for overraskelser. Derfor liker jeg å ha ei lita sjokoladeplate til torsdagen, bare sånn for å sette stemningen før helgen og for å roe nervene under ukens par sermoni på Paradise Hotel.

Fredag og en lang uke med hard jobbing og slit er endelig over. Det er nå man skal lade batteriene med Idol, Skavlan og ikke minst Senkveld med Helene og Stian. Jeg vet ikke om dette bare gjelder meg, men for meg hører gullrekka og godteri sammen og det ville vært utenkelig å ikke kunne sitte med et par smash på vranga, når Stian Blipp spør statsministeren om hun bruker tittelen til å snike i køen.

Lørdag er dagen der man ikke trenger noen unnskyldning, selv de som går på diett velger som regel å trykke i seg det de liker aller best på denne dagen. Noen i små mengder, personlig har jeg valgt i store mengder og gud hvor jeg koser meg på en dag hvor all tv underholdning er fraværende. For etter at Frank Løke forsvant ut av dansen, er det ingen som lenger kan inspirere meg til en sunn og frisk kropp.

Kjenner du deg igjen i dette? Slapp av du er ikke unormal, du er bare et helt vanlig menneske

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *