For en start på dagen!

55790053_303430400350312_7684354674807275520_n

Ko-ko, ko-ko. Jeg gikk meg ikke en tur i skogen, jeg søkte ikke skogens ro, det er bare Ynwa Sofie som er fascinert av sine nye sko.

Jeg har alltid elsket lørdager, men det er klart at lørdagen har forandret seg noe etter at jeg fikk barn. Der jeg tidligere brukte god tid på både frokosten og foran tv-en, er lørdag morgen nå fylt opp med litt mer fart og spenning. Dagen i dag var intet unntak, min samboer hadde riktignok stått opp med barna, men jeg ble brått vekket klokken 07.00.

Jeg kunne høre en merkelig lyd utenfor soverommet, det var som om en gjøk sa ko-ko. Men jeg var verken ute og gikk tur, eller ute på stien, så her var det tydelig at det var en annen gjøk som meldte ko-ko. Det var nemlig min datter som stod på utsiden, hun som er blitt så fryktelig opptatt av sine nye sko, eller «ko» som hun sier da.

Skoene skal være på fra morgen til kveld og hadde hun kunnet bestemme selv hadde hun sovet med dem også. Når lyden ko-ko kommer, er det kun en ting hun vil og det er ut å utfolde seg i naturen. Derfor var det umulig for Pappahjertet mitt å sove videre, da var det bare å få på seg sine egne sko og forlate huset med et stort smil om munnen.

Her er bildene fra vår tur i naturen denne herlige lørdagen.


Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *