Hva gjør vi med Oskar nå?

032819_1549_Vrsistedags2.jpg

Vi tok et valg om å gi bort Oskar, dessverre funket ikke dette som vi hadde håpet. Så hva gjør vi egentlig med Oskar nå?

Det er liten tvil om at valget om å gi bort Oskar, er et av de vanskeligste valgene jeg har tatt her i livet. Jeg hadde det veldig tøft dagene etter at jeg ga han bort, men for hver dag som gikk ble jeg mer og mer sikker på at dette var det rette. Ikke for meg, men for Oskar sin del. Så da beskjeden kom om at dette ikke fungerte, fikk jeg veldig blandede følelser i kroppen. På den ene siden var jeg veldig glad for å få han hjem igjen, men samtidig visste jeg at problemene ikke var blitt borte på denne korte tiden.


Det skulle ikke ta lange tiden, før jeg innså hvorfor vi hadde gitt han bort. Men samtidig fikk det meg til å tenke, forsøkte jeg virkelig alt før jeg ga han bort sist? For problemet er at han ikke fungerer rundt barna her i huset, han klarer virkelig ikke å finne roen. Han jokker på dem, han blir sint på dem, men samtidig har han ennå ikke bitt noen av dem. Derfor har jeg nå forhørt meg litt rundt og funnet ut at det er en mulighet å kastrere han. For å se om dette hjelper på hans lynne rundt barna.

På en måte er jeg ikke så begeistret for dette, for som sagt har jeg alltid ønsket at han skal leve et hundeliv. Ved å kastrere han, tar jeg bort noe av hans hundeliv. Men samtidig vet jeg at han kan få det bedre og da er valget veldig enkelt for min del. Det koster riktignok litt penger, men de pengene er han absolutt verdt. Så vil tiden vise om dette kan løse problemet, vi krysser i hvert fall fingre og tær.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

5 hendelser på “Hva gjør vi med Oskar nå?”

  1. Hei Kent.
    Tenker dere at dere da skal beholde han? Jeg tror nemlig at han hvis han skal gis bort hadde passet til min mamma

    1. Dersom alt fungerer som vi håper kan vi beholde han, hvis ikke er vi nødt til å gi han bort dessverre :/ Hvor i landet holder dere til?

  2. Hei hvor gammel er Oscar ? Sterilisering hjalp ikke på vår hund,den var 6år. Du kan prøve hormonsprøyte først, for å se om det kan hjelpe. Det blir noe av den samme virkningen som sterilisering. Virker det,da kan du trygt sterilisere han med god samvittighet 😊 Det fikk vi beskjed om av dyrlegen vår. Lykke til 👍😊

    1. Han er 7 år 🙂 Vi har en prosess med dyrlegen, så han skal teste først han også 🙂 Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *