Kan du hjelpe meg?

kent

Mer og mer tyder på at det er min oldefar som forsøker å fortelle meg noe på jobben, mer og mer tyder på at jeg har tatt feil når det kommer til spørsmålet om det finnes noe mer mellom himmel og jord og mer og mer tyder på at jeg nå trenger hjelp av noen der ute til å finne ut av dette.

For som jeg har skrevet tidligere er jeg veldig mye tidligere ute enn de andre på kontoret, kanskje er det blitt enda tidligere enn vanlig også den siste tiden som følge av dette. Det er ikke sånn at jeg er redd når jeg entrer lokalet heller, personen jeg føler er der virker ikke skremmende, men heller kanskje litt mer som meg selv, en som liker å tulle og tøyse litt. For der han før bare løp for å gjemme seg, har det nå utviklet seg enda litt til inne i lokalene.

Heisen har nemlig begynt å leve sitt eget liv, for når jeg kommer til kontoret og trykker på knappen for tredje etasje, finner jeg det veldig rart at heisen nå alltid stopper i andre etasje. Når jeg til slutt kommer meg opp i tredje etasje, kommer meg på plass på pulten min og starter å lese mail skjer det noe som er enda rarere. For plutselig hører jeg heisen plinge, dørene åpner seg, men det er ingen som kommer ut av heisen. Dette kan sikkert forklares, men man må fysisk trykke på knappen for at det skal skje.

Jeg føler at dette nå bare blir tydeligere og tydeligere, jeg føler at jeg vil finne ut av dette en gang for alle og derfor spør jeg nå dere fantastiske lesere om hjelp. Har du, eller kjenner du en som har evnen til å kunne føle på dette, da vil jeg komme i kontakt med deg. Jeg vil finne ut om det er noe der i det hele tatt, jeg vil finne ut om det er min oldefar som vil fortelle meg noe og jeg vil finne ut om regningen til psykologen er helt forgjeves.

Tagg de du mener kan hjelpe meg med dette i kommentarfeltet!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *