Nå har vi kastrert Oskar

56508733_1257701284395129_1243858679661330432_n

Veldig mange av dere har fulgt med på utviklingen rundt Oskar den siste tiden. Som jeg kunne fortelle dere i forrige uke, hadde vi bestemt oss for å kastrere Oskar. Det som et siste forsøk, på å få ting til å fungere optimalt med Oskar. Vårt største ønske, er at Oskar skal få det bedre med seg selv. Vårt nest største ønske, er at Oskar skal fungere sammen med barna her hjemme. Nå har vi vært hos dyrlegen, Oskar er kastrert og nå venter vi bare på hvordan effekt dette skal ha for Oskar.

Det vil si, han er kjemisk kastrert nå i første omgang. Dette etter anbefaling fra dyrlege og ikke minst fra mange av dere. På denne måten vil vi finne ut om dette fungerer, uten at vi trenger å kutte ballene av han i første omgang. Dersom dette fungerer, er det ingen tvil om at dette vil bli gjort permanent. Dersom det ikke fungerer, er vi nødt til å se på andre løsninger for Oskar. Enten det er hunde-psykolog eller andre alternative metoder. Det viktigste er uansett at Oskar skal ha det bra.


Den kjemiske kastreringen, var unnagjort på få minutter. Han har nå fått en chip i nakken, som gradvis vil løse seg opp i kroppen og gi oss en indikasjon på hvordan han vil fungere som kastrert hund. Noen hunder forandrer adferd etter kun 2 dager, for andre kan det ta 3 måneder, men gjennomsnittet ligger på rundt 14 dager. Derfor har vi nå satt i gang arbeidet, med å hjelpe Oskar gjennom denne prosessen. Han blir nå holdt borte fra situasjoner som trigger og vi håper at dette skal hjelpe han enda mer.

Jeg kommer tilbake å oppdatere jevnlig om hva som skjer, hvordan det fungerer og om det i det hele tatt har hjulpet. Men enn så lenge ønsker jeg å takke alle dere, som har brydd dere om Oskar, gitt oss tips til hva vi kan gjøre og ikke minst deler deres erfaringer. Dette betyr utrolig mye for oss, for det eneste vi ønsker er at dette skal fungere for alle parter.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *