Oskar har flyttet hjem igjen!

56508733_1257701284395129_1243858679661330432_n

Veldig mange mennesker fulgte prosessen hvor jeg ga bort min hund, helt fra jeg bestemte meg for at han fortjente et nytt hjem og helt til mitt tårevåte farvel den dagen jeg ga han bort. Hele denne prosessen har vært en stor påkjenning for meg, for min samboer og ikke minst for barna. Jeg tror også dette har vært en stor påkjenning for Oskar, men vi hadde alle slått oss til ro med at Oskar hadde det bedre i sitt nye hjem.

Men i går formiddag kom beskjeden, en beskjed som skulle snu alt på hodet nok en gang. Det hele endte med at Oskar nå har flyttet hjem igjen, sent på ettermiddagen i går ble han gjenforent med hele familien og jeg må si det at det siste døgnet har vært hektisk for oss alle. Nå handler det om å gjøre Oskar trygg i gamle omgivelser og ikke minst finne ut av hva som er det rette å gjøre, slik situasjonen nå har blitt.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “Oskar har flyttet hjem igjen!”

  1. Det å omplassere en venn er ikke lett. Har en gjeng hvorav noen er omplasseringshunder og noen har jeg hatt siden de var små. Problemet med dem alle er at de flyttet inn i hjertet mitt for å bli der. Så jeg skjønner godt at dere har tatt ham hjem igjen.☺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *