På date med verdens skjønneste jente.

56444223_1910346242426073_7742953254383779840_n

Det kan hende at en del av dere klør dere i hodet akkurat nå, er ikke han godt gift og venter barn om kort tid?

Det stemmer nesten det, jeg er riktignok ikke gift, men jeg er i et veldig stabilt og godt forhold med min samboer. Det er også riktig at vi venter barn om veldig kort tid, men sannheten er det at denne daten fant sted for et år siden. Da var jeg også i et godt forhold, hadde akkurat fått barn og det var på ingen måte greit å date andre kvinner. Men det finnes ei jente der ute, som min samboer har gitt tillatelse til å date og den jenta er min egen datter.


På date med min 3 måneder gamle datter.

Jeg følte meg litt som bestefar på julaften, der jeg snek meg ut av døren og ut i garasjen for å skifte. Antrekket hadde jeg allerede besluttet dagen før, det var en rosa dress som skulle matche kjolen til min datter. Veien fra garasjen og til døren virket lang, jeg kjente pulsen stige rett før jeg skulle ringe på og for å gjøre et godt inntrykk på min datter, klarte jeg å rive med meg et par blommer fra blomsterbedet. Sånn for å virkelig imponere henne.

Jeg tok mot til meg, jeg banket på døren og på andre siden av døren stod den vakreste buketten av dem alle. Der stod nemlig min samboer, med min datter på armen. Hun var så nydelig der hun lå, hun skjønte nok ikke stort, men jeg skjønte raskt hvor skjønnheten hennes kom fra. Den hadde hun arvet av sin mor og selv om jeg nå skulle på date med en annen kvinne, må jeg innrømme at jeg slet med å holde meg borte fra min kjæreste.

Etter å ha fått servert daten min i armene, entret vi stuen og satt oss ned ved det ferdig dekkede bordet. Menyen var nokså enkel for anledningen, den bestod av en enkel rett med herlig morsmelkerstatning. Med stearinlysene tent, maten inntatt var det klart for å se om den gode praten fungerte. Man kan trygt si at praten ikke fløyt som den burde ha gjort, men noen ganger kan faktisk blikkene si mer en tusen ord. For blikkene oss i mellom viste oss tydelig, at her var det kjærlighet i luften.


Det ble en helt fantastisk kveld, vi koset oss masse og delte all vår kjærlighet med hverandre.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *