Savnet etter deg er så utrolig stort.

56673170_1193361870844178_8823704125708435456_n

Det gjør så vondt å skilles fra sin beste venn, alle minnene vi har skapt sammen sitter så løst og det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på deg. Enten om det er når jeg roper på deg, for så å komme på at du har flyttet. Eller om det er når barna ikke lukker dører etter seg, fordi jeg er så vant til at du bare sniker deg ut. Savnet er enormt stort, men jeg vet du har det fint der du er i dag. Heldigvis har din nye eier både et stort hjerte og en god penn. Her er første brevet, fra din nye eier til meg.

Første dag i Oskar sitt nye liv.

Jeg tror du hadde forstått dette for lenge siden, det at noe kom til å skje. Et skifte i livet ditt.

Da du kom hit strente du så flott inn, med din pappa på slep. Han kom bærende på et bur, som var fylt med maten du var vandt til og noen av favoritt lekene dine. I hjertet mitt var det både glede og tristhet, for det å miste en hel familie er tøft for både mennesker og dyr. I ditt hjerte har pappa en vakker plass, det har han også i mott hjerte.

Han har gitt meg noe av det fineste han hadde, jeg ærer han best ved å love deg at du har fått en ny venn i meg. En venn som skal ta vare på deg og ikke minst elske deg. Ta på deg, gi deg de turene du trenger og lever for. Men også huske å gi deg ro og trygghet i hverdagen. Du trenger utfordringer for hjernen din og i begynnelsen vil det å lære seg å løpe ved siden av en el-scooter være nok.Den første kvelden og natten gikk så fint. Du fikk en lang og god kveldstur og jeg hadde helt glemt hvor mye en hannhund stopper for å legge igjen brev til andre hunder som kommer etter. Du lærte fort at du ville få egne pauser underveis og at du må spare litt på dine dyrbare dråper. Da du kom hjem igjen drakk du godt med vann, du myste bare litt på maten din, for min mat virket å være mye mer interessant for deg.

Til sist gikk du bort til egen skål og knaste i deg litt, masse kos fikk du også og du hoppet rundt og snuste resten av kvelden. Deretter gikk du til buret ditt og la deg, sovnet og forble der til neste morgen. Neste morgen våknet vi tidlig, jeg gjorde meg først ferdig nede og deretter åpnet jeg buret for deg. Sånn glede du visste meg, det fortalte meg at du var klar for en ny dag og det var jeg også.

Kjære Kent, det er viktig for meg å ære ditt valg og nå har du fått et innblikk i Oskar sin nye hverdag og jeg håper at alt dette skal hjelpe deg til å kjenne på fred i ditt hjerte.

Tusen takk for at det ble meg, som får lov til å dele livet med Oskar.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “Savnet etter deg er så utrolig stort.”

  1. ❤Å så trist, men samtidig er tøft men sikkert rett valg. Har ikke lest alt, så vet ikke forhistorien. Misunner deg ikke valget dit i hvertfall. ❤ Det går litt bedre for hver dag, men det kan ta lang tid. Er min erfaring når je har mistet dyr til dyrehimmelen. Du har kanskje muligheten til å hilse på av og til? Ønsker deg lykke til fremover 👍❤

    1. Det er utrolig trist, men heldigvis kan jeg hilse på han om jeg føler for det. Prøver allikevel å holde meg litt på avstand nå i starten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *