SISTE STATUS RUNDT OSKAR

052219_1711_Nharvikastr1.jpg

Det har vært en av mine tyngste avgjørelser i livet, det å skulle kvitte meg med min aller beste venn.

Oskar har vært så mye mer enn en hund for meg, han har vært en støttespiller i vonde tider og han har vært en motivasjon for meg i gode tider. Derfor var det fryktelig tungt å ta dette valget, valget om å kvitte meg med min aller beste venn. Men noen ganger er man nødt til å sette sine egne behov til side, for å gi den man elsker den hverdagen man fortjener. Det var akkurat dit jeg hadde kommet, jeg måtte ta et valg om å gi han bort, men heldigvis finnes det fantastiske mennesker der ute.

Det ble litt frem og tilbake for Oskar i en periode, det er fordi både jeg og hans nye eier elsker Oskar. Vi vil kun hans beste og selv om flytting frem og tilbake kanskje ikke høres ut som den beste løsningen, så var det akkurat det for Oskar. Nå er vi helt sikre på at dette er det rette, Oskar har tatt til seg sin nye familie som sin egen og hans nye familie har tatt han i mot som sin egen. Det er akkurat slik det skal være. For når ting først ble som de ble, er det godt å vite at han er i de beste hender akkurat nå.

Det er mange som har fulgt historien om Oskar, derfor ønsket jeg nå å komme med siste status rundt Oskar. Den kjemiske kastreringen, ser ut til å ha funket kjempe bra på Oskar. Han har klart å roe seg ned, han sliter ikke lenger med stress og hans mannlige drifter er så og si fraværende. Han har virkelig funnet seg til rette i sitt nye hjem, i et hjem der Oskar er i fokus. Han får all den mosjonen han trenger, pluss litt til. Ikke minst lever han nå det hundelivet, han fortjener å leve.

Oskar + Christina = Sant

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *