Slik overtaler DU din kjære til å få deg din helt egen man cave.

man cave 1

Jeg hadde hatt 30 år på meg til å samle tre paller, et malingsspann og litt motivasjon uten å lykkes. Det å skaffe meg kjæreste, to stebarn og ei datter derimot, det klarte jeg på 13 måneder. Snakk om prioriteringer, du.

Helt fra den dagen jeg fikk opp munnen for alkohol, har jeg hatt en drøm om en helt egen man cave i kjelleren. En helt egen stue, der jeg kunne sette meg ned å se fotball uten å bruke så mye som en kalori på å tenke på hverdagens kjas og mas. Et sted der tanker om klesvask, en benk full av oppvask og ikke minst hybelkaniner kunne legges helt til side. Det var dette jeg hadde drømt om hele livet.


Jeg hadde ikke klart å realisere drømmen i løpet av mine første 30 år, så tanken om at jeg heller ikke kom til å klare i løpet av de neste 30 år heller streifet meg. Helt til en dag, plutselig helt ute av det blå. Vi hadde nettopp flyttet til Stavern og en verden full av muligheter hadde åpnet seg, det som også åpnet seg var en dør til et av rommene i kjelleren vi ikke hadde noen plan for.

Så i en situasjon der man blir fortalt at det er viktig å spille kortene riktig, eller å smi mens det berømte jernet fremdeles var varmt, falt ikke mitt forsøk i god jord hos min kjære. Ikke skjønner jeg hvordan hun ikke kunne være enig med meg, for i mine øyne fortjener jeg et rom i kjelleren også, når hun har fått et helt eget vaskerom for seg selv. Forstå det den som kan, men hun var ikke enig.

Selv etter en slik start på å forsøke å overtale henne, endte jeg til slutt opp med en helt egen bar i kjelleren. Hvordan jeg klarte dette har jeg ingen god forklaring på, men mitt beste tips til deg som sitter med akkurat den samme drømmen som jeg hadde er: Om jeg klarte det, så klarer du det!

Lykke til!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *