Takk for alt!

56675141_373451346585312_447120200186200064_n

Det er ikke alltid livet går som planlagt, både på godt og vondt.

På den ene siden er jeg veldig glad for at livet mitt har tatt de vendinger det har tatt, på den andre siden gjør det fryktelig vondt å måtte gi slipp på en som jeg er blitt så utrolig glad i. Jeg ville aldri ha vært foruten de endringene livet mitt har bydd på de siste årene, jeg ville aldri ha gått tilbake på noen av de valgene jeg har tatt, men samtidig føler jeg at jeg har sviktet deg.

Om vi skrur tiden åtte år tilbake i tid, var jeg kanskje på mitt aller verste stadium i livet. Jeg hadde sperret meg selv inne i en periode på to år, jeg hadde vurdert å avslutte det hele, men helt ute av det blå så jeg et lys i tunnelen. Jeg så muligheten til å ta livet tilbake, jeg så muligheten til å bli kvitt alle mine frykter og det var da du kom inn i bildet.

Jeg husker det som om det var i går, vi møttes for første gang på en gård i Skedsmo. Dine øyne blinket imot meg, jeg visste med en gang at du var den rette. Jeg plukket det opp fra mengden, du fikk akkurat plass i håndflaten min og fra det tidspunktet har du vært med på å snu rundt om på hele mitt liv. Du lærte meg å finne gleden av naturen, du lærte meg at det ikke var farlig å forlate leiligheten og du lærte meg å sette pris på livet igjen.


Du skal ha mye av æren for at jeg i dag lever et normalt liv, du hjalp meg igjennom angsten som ingen annen kunne og du var der for meg uansett. Du trøstet meg i tunge stunder, du gledet meg i tunge stunder og du fikk meg til å ta meg sammen for din del. Jeg er evig takknemlig for alt du har gjort for meg, jeg er evig takknemlig for alle stundene vi har hatt sammen, men nå var det på tide å skille lag. Etter åtte år som bestevenner, var dette min tyngste dag i livet så langt.

Etter alt du ha gjort for meg, føler jeg at jeg skyldte deg dette. For i løpet av disse åtte årene har mye forandret seg, vi to ble først en del av en familie på fem og deretter kom det ennå et lite barn inn i vårt liv. Forandringene har vært mange for oss begge, vi har flyttet på oss hele fire ganger og i tillegg har vi begge måttet vende oss til familielivet på veldig kort tid. Dette taklet nok jeg bedre enn deg, men samtidig klarte jeg ikke å følge opp deg og dine behov i denne perioden.

Nå som det kommer ennå et barn i vår familie, følte jeg at jeg skyldte deg en hverdag, der du var høydepunktet. Du fortjente å få et liv der du var i fokus, der all oppmerksomhet ble viet til deg og til slutt fant vi begge stedet du elsket. Jeg kunne se det på deg fra det sekundet vi entret ditt nye hjem, her kom du til å trives og her kom du til å få det hundelivet du fortjener å leve. Men samtidig må du aldri glemme at du er en del av vår familie også, det vil du alltid være, selv om du nå ikke bor her.

Takk for alle gledene vi delte, takk for alle minnene vi skapte og takk for at du har vært du!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *