Takk for at dere reddet julen.

48966034_522182124933439_6947428055925129216_n

Kjære barn og stebarn, tusen takk for at dere gjorde min første julaften sammen med dere til noe helt fantastisk!

Det er nemlig ikke noe selvfølge at jeg sitter igjen med en god følelse etter julaften, for i mange år var nemlig julaften den verste dagen i året for min del. Men for dere som våkner med glød i øynene etter en litt dårlig natt søvn, men som holder dere gående gjennom hele dagen etter påfyll av sjokoladenisser og annet godteri kan nok det være vanskelig å forstå. Men det er akkurat den følelsen dere har på denne dagen som jeg har lett etter i flere år og endelig klarte dere alle tre i samarbeid å gi meg akkurat det.

Ikke det at dette var deres oppgave på denne dagen, men det å se gleden i øynene deres når pakkene hopet seg opp under treet gjorde nok sitt. Samtidig den spenningen dere hadde under middagen, selv om dere syntes noen var litt trege til å spise opp maten, satt dere likevel tålmodig og ventet til alle ble ferdig. Det er lett å forstå deres iver etter å åpne pakkene som ligger og lyser mot dere hele dagen, men så vet dere også at det som ligger under treet er verdt og vente på.

Det at dette var Ynwa Sofie sin første jul betydde nok ekstra mye også for meg, men dere skal vite det at dere betyr like mye for meg alle tre. For selv om dere to eldste ikke er mitt kjøtt og blod som de sier, så føler jeg allikevel at dere er mine barn på en måte. Vi tilbringer meste parten av året sammen, vi deler samme stue og kjøkken store deler av året og om det skulle være noe så vet jeg at dere begge to ikke er redde for å fortelle meg hva som plager dere.

Jeg vet dere har mer enn nok med å få brukt alt det fine dere har fått til jul, så jeg skal ikke oppholde dere så veldig mye lenger nå. Jeg ville bare takke dere for at nettopp dere klarte å gi meg en god opplevelse på julaften, takke dere for alt det fine dere gjør for meg igjennom hele året og helt til slutt vil jeg takke dere for at dere er dere.

Elsker dere alle sammen!

Her er et knippe bilder fra årets julaften:


Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *