Vår aller første date!

48360231_325065211552571_2598767101720133632_n

Tenk på det, vi har vært sammen i snart to år, vi har et barn sammen og enda har vi ikke vært på en ordentlig date.

For de av dere som måtte lure så kan jeg avklare det med en gang, det er selvfølgelig jeg og min kjæreste som har vært på date for første gang. Vi er altså ikke gått til det skritt å ha et åpent forhold eller noe sånt, her er det kun snakk om å pleie kjærligheten og ikke minst komme seg litt vekk fra hverdagens kjas og mas med tre energiske barn i hus.

For når muligheten endelig bydde seg og vi hadde barnefri fra alle tre barna, da tok vi mot til oss og bestilte bord på byens fineste restaurant. Vi visste allerede før vi reiste at maten kom til å bli helt fantastisk, vi visste før vi dro at stemningen kom til å bli skikkelig romantisk og nå var det kun opp til oss å gjøre kvelden helt komplett ved å være det kjæresteparet vi faktisk er.


Vi tok begge på oss det flotteste antrekket vi hadde, det vil si det eneste antrekket som ikke er dekket av snør og gulp. Jeg merket raskt at denne graviditeten hadde satt sine spor, for selv om det er snart et år siden fødsel så satt genseren min litt trangt over magen. Men selv om jeg jobbet iherdig med å få kneppet igjen knappen på buksen og krysset fingrene for at jeg ikke måtte på toalettet i løpet av vårt stevnemøte overskygget ikke det følelsen av å være forelsket på nytt.

For det er blitt en stund siden sist vi pyntet oss for hverandre, det er blitt en stund siden vi har forsøkt å imponere hverandre, men det var ingen tvil om at gnisten i vårt forhold fortsatt er til stede. Etter denne kvelden føler jeg meg helt sikker på at den alltid kommer til å være der også, jeg må innrømme at denne kvelden fikk meg til å kjenne på følelsen av å være stormforelsket igjen i damen jeg elsker over alt og det er en skikkelig god følelse.

Kanskje lot jeg følelsene ta litt overhånd også, for til og med sterk vind og bølger som slo innover bryggekanten klarte ikke å stoppe meg i å ta henne med på en romantisk tur langs bryggen i Larvik. Hendene var iskalde, neglene startet å sprekke, men hånd i hånd skulle vi gå. Vi var jo tross alt på vårt første stevnemøte. Bare det at jeg bruker ordet stevnemøte er skremmende i seg selv, det forteller meg bare at jeg er i ferd med å bli gammel, men heldigvis har jeg funnet den jeg vil bli gammel med.


Jeg var nok litt optimistisk også da jeg bestilte bord til dette stevnemøte, for som slitne småbarnsforeldre er det kanskje ikke noe sjakktrekk å bestille bord til 21:00. Det skulle vise seg å ikke være noe sjakktrekk heller, for da vi omsider ruslet hjem igjen i halv elleve draget var det to slitne sjeler som entret sofahjørnet. Sofahjørnet ble raskt byttet ut med sengen og for deg som nå håper på litt intime detaljer så må jeg skuffe dere.

For som to slitne småbarnsforeldre er gleden større over å endelig få sove ut, dessuten hadde vi ikke orket noe annet heller på denne tiden av døgnet. Men så sies det også at en gentleman aldri har sex på første date, så til og med det punktet fulgte jeg til punkt og prikke. Men for å avslutte vår lille historie fra stevnemøtet, det er så viktig å pleie forholdet og ikke glemme hverandre i en hektisk hverdag. Så trenger du å pleie forholdet, send meg en mail så skal jeg være barnevakt for dere.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *