Min superhelt i hverdagen <3

48360231_325065211552571_2598767101720133632_n

La meg være helt ærlig! Jeg har aldri vært noe begeistret for Valentines Day! Helt siden den dagen jeg møtte deg, har den oppfatningen blitt enda mer forsterket! For når man er så heldig som det jeg er, er det helt umulig å vise deg all den kjærlighet du fortjener, på kun en dag.

Når det nå allikevel er Valentines Day, tenkte jeg å smøre på med litt ekstra hverdagskjærlighet. Dette er en advarsel til alle dere andre, dette kan bli fryktelig klissete, men så er det vel også det Valentines Day handler om!

Til min Valentine <3

Du er vår superhelt i livet, du er super limet i vår hverdag og for meg er du et stort forbilde. Jeg husker det som om det var i går, den dagen du tok hånden min for første gang. Jeg kjente en pirrende følelse i hele kroppen, men jeg tror ingen av oss trodde du kom til å ta hjerte mitt også. For helt siden den dagen har du hatt en helt spesiell plass i mitt hjerte og den plassen kommer du alltid til å ha!

Man skulle kanskje ikke tro det, men vi har kjent hverandre kun i to år. På de to årene, har du visst meg mer kjærlighet enn noen annen her i livet. Man kan også si at vi har fått til mye på disse årene, med graviditet, fødsel og nå graviditet igjen! Jeg kan si med sikkerhet at jeg aldri hadde klart denne prosessen uten deg, for det finnes ikke en person her i verden som gir meg mer trygghet enn det du gjør.


Du har en helt spesiell egenskap, som jeg virkelig beundrer! Du får frem det beste i alle rundt deg, du får andre til å smile og det selv om du har en dårlig dag. Du er grunnen til at jeg står opp om morgenen og jeg klarer ikke se for meg en hverdag uten deg. Du er den som har lært meg, hva det betyr å elske noen. Du er den som har lært meg, hva betydningen med livet er og hver eneste dag blir jeg mer og mer forelsket i deg.

Du er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt, jeg er overlykkelig over alt du har tilført meg på disse to årene. Sammen har vi skapt et herlig barn, sammen har vi ansvaret for tre herlige barn og snart skal vi få gleden av å få nok et barn inn i vårt liv. Jeg ser så lyst på fremtiden med deg, du har gjort meg til en mye sterkere person og sammen håper jeg vi kan gi hverandre mange flotte stunder i årene som kommer!

Jeg elsker deg over alt på denne jord og det vet jeg barna dine gjør også <3

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *