SÅ LANGT FRA IDEALET, MEN ALLIKEVEL IDEELT!

61832570_2542256875809585_1640978176257556480_n

Sommeren nærmer seg med stormskritt, med skrekk og gru for min del, skulle man tro avisene.

For det er lite ved min kropp, som minner om sommerkroppen. Hvert fall, slik den blir omtalt i avisene. For jeg har både bilringer rundt magen og mannepupper som fungerer som en markise over øverste del av magen. Kanskje er det like greit. For min hud blir ikke gyllen brun som følge av solen, den blir tørr, rød og sår. Du kan si det sånn, det er en grunn til at jeg ikke kan feriere i Danmark, for denne kroppen om sommeren minner mistenkelig om Guinness rekord forsøket, på verdens største røde pølse.

Det er så mange punkter som mangler, for at jeg skal få den ideelle sommerkroppen. Hvert fall, slik avisene beskriver den. For en sommerkropp skal være slank og gyllenbrun. Gjerne blir dette illustrert med en topp trimmet kropp, der svetten renner sexy ned mellom brystene. Akkurat svette mellom brystene har jeg nok av, men det er bare det at du må godt inn i kløfta mi for å finne den. Skulle jeg mot formodning, løfte litt på brystene for å lufte magen litt, så er det nærmest flom varsel på all svetten som er der.

Hadde jeg kunnet sette kriteriene for sommerkroppen, ville den sett akkurat ut som min kropp. For en sommerkropp skal kunne kose seg med øl, den skal kunne ta seg tre ventepølser mens kjøttet ligger å godgjør seg og den skal kunne kose seg med både smør, loff og majones til rekene. Da tar jeg heller til takke med strekkmerker, appelsinhud og grevinneheng, for det å la vær å kose seg om sommeren er for meg helt uaktuelt. Så, det så.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 hendelser på “SÅ LANGT FRA IDEALET, MEN ALLIKEVEL IDEELT!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *