HVILKEN SANG SKAL JEG SYNGE PÅ AUDITION?

041419_1734_Kunnedudate1.jpg

Da jeg før sommeren valgte å melde meg på idol, hadde jeg ikke de største forhåpningene. Jeg trodde aldri i verden at stemmen min var god nok til å kunne gå videre. Men da jeg for et år siden oppsummerte min drømmer, var dette en av de største drømmene. Jeg kunne ikke la sjansen gå ifra meg nok en gang, jeg måtte bare hoppe i det og melde meg på.

Men da jeg satt med søknadsskjemaet foran meg, var jeg ikke så klar i hodet som jeg burde ha vært. For i skjemaet stod det at man måtte velge en sang, som man skulle synge på en eventuell audition. Så i gledesrus over å skulle melde meg på, valgte jeg den sangen jeg nynnet mest på, på den tiden. Problemet var bare at det var mange andre som også gjorde det, derfor har jeg nok valgt den sangen som går mest igjen under årets idol.

Det var ikke et sjakktrekk, for Idol handler om å skulle skille seg ut. Når man da ikke har den stemmen som trengs, er det veldig dumt å velge samme sang som mange andre. Men gjort er gjort og spist er spist. Jeg reiser inn full av selvtillit og gleder meg til å fremføre klassikeren, Lady Gaga med Shallow.


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 hendelser på “HVILKEN SANG SKAL JEG SYNGE PÅ AUDITION?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *