Å leve med splittede personligbeter!

031919_1458_Deterptide1.jpg

Jeg er nok han karen som gir litt faen, han som elsker å drite seg ut og han som tar livet akkurat som det kommer. Jeg elsker å være midtpunktet i sosiale sammenhenger, jeg elsker oppmerksomheten jeg får og jeg er også ganske uhøytidelig på mange fronter. De av dere som har oppfattet meg slik, dere kjenner meg nok veldig godt. For dette er den ekte Kent, dette er personen jeg har vært hele livet, men dessverre er det ikke bare slik jeg kjenner meg selv.

Jeg sitter i taxien på vei hjem fra fest, kvelden har vært helt magisk og akkurat nå nyter jeg stillheten i taxien. Jeg nyter stjerne himmelen på utsiden av vinduet, jeg nyter lukten av ren bil og jeg nyter lyden av bilene som passerer oss i mørket. Jeg forsøker så godt jeg kan, å ta innover meg alle de herlige inntrykkene, nå som jeg fortsatt kan. For jeg vet det, at så fort jeg kommer hjem igjen, da kommer realiteten. Spesielt når morgendagen kommer.


Jeg vet jeg har brukt for mye penger på alkohol, jeg vet jeg har brukt for mye penger på klær og jeg burde absolutt ha droppet å kjøpe den hamburgeren til overpris på Shell 7 eleven. Akkurat nå er jeg bekymringsløs, men jeg vet at skyldfølelsen kommer i morgen. Jeg vet at jeg ikke har penger til mat frem til lønningsdagen, jeg vet at jeg ikke har strøm i leiligheten før lønningen kommer og jeg vet at bekymringene legger seg over meg som en mørk sky, så fort jeg åpner øynene i morgen tidlig.

Slik har livet mitt hvert en stund, for livet mitt er fullt av bekymringer etter at jeg fikk økonomiske problemer. Jeg forsøker så godt jeg kan å bevare meg selv, jeg klarer det rundt venner og familie, men så fort jeg er for meg selv kommer bekymringene. Jeg burde bare vært ærlig om dette fra starten, slik at jeg kunne bevare meg selv på best mulig måte Men jeg har valgt å kjempe denne kampen alene, kampen mot de vonde tankene og følelsene.

Heldigvis, har jeg nå stått frem med mine problemer. Jeg har klart å komme en lang vei, men fremdeles er det noe som må ryddes opp i. Men de tunge, mørke stundene for meg selv, er jeg kvitt. Jeg tørr å prate med andre om problemene mine, dette gjør at jeg klarer å tømme meg selv for negativ energi og best av alt, møter jeg støtte fra andre. For sammen er vi sterkere og mitt mål med dette innlegget, er å få andre til å tørre å gjøre det samme. Vær ærlig, støtten vil komme og du vil få det bedre med deg selv.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *