En av de største årsakene til mine økonomiske problemer

010319_1000_Hvorforerje2.jpg

Det finnes som regel flere og mange grunner til at folk sliter økonomisk, men en av de mest utbredte grunnene er nok avhengigheten av å kjøpe et eller annet. Selv har jeg hatt en tendens til å kjøpe meg klær hver eneste måned, selv om jeg egentlig ikke trenger flere klær enn det jeg har.

Etter en kjapp rydderunde i skapet, fant jeg kilovis med klær jeg aldri bruker eller som ikke passer lengre. Dette er klær jeg har brukt flere tusen kroner på og hva skal jeg egentlig med dem når de ikke engang passer lenger. Først tenkte jeg å pakke alt i en sekk, kjøre det til UFF containeren og kaste alt av klær. Men så slo det meg, jeg er jo ikke den eneste som sliter med dette og derfor ønsker jeg isteden å gi bort alle disse klærne her på facebook.

Neste lørdag kommer jeg til å legge ut alle klærne, det er første mann til mølla og alt vil være gratis J

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 hendelser på “En av de største årsakene til mine økonomiske problemer”

  1. Tøft at du er åpen om dette. Jeg synes i hvertfall det. Men hvor mennskelig er det egentlig å ha kontroll på økonomi i evolusjenen nå. Må alle ha stålkontroll når fristelsene hagler fra alle kanter. Har alle mennesker hatt mye penger bestandig…Jeg mener vi har mange gode egenskaper som mennesker og dette ligger vel til den delen av hjernen som omhandler å være rasjonell. Vi er ikke like.
    Har samfunnet noe av skylden? Jeg vet vi jobber med å beskytte folk på flere plan mot helt å la folk ende opp i gjeldsfeller. Så hvordan kan vi lære barna våre om økonomi bedre i mattetimene tenker jeg. Lære å fylle ut skattepapirer. Fortelle om og lære å bruke budsjetter osv. Dette am er allmenn praksis når vi vokser opp. Men algebra og ligning med ukjente verdier er viktigere ser det ut til. Lykke til for alle som sliter, det går nok over en dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *