DETTE ER MIN ALLER STØRSTE DRØM!

091519_1708_SNDAGOGSIST5.jpg

Det er nå et år siden jeg startet pappadrømmer prosjektet. Et prosjekt der jeg ønsket å realisere alle mine drømmer, som angsten hadde satt en stopper for tidligere i livet. På et år har jeg fått til utrolig mye, jeg har blant annet deltatt på Idol. Jeg har også forsøkt meg som lærer og ikke minst har jeg fulgt min drøm og byttet jobb. Fremdeles står det noen ting igjen på listen, deriblant den største drømmen av de alle.

For som følge av mine helsemessige problemer, har jeg også havnet i en del økonomiske problemer. Det betyr at jeg har levd på et veldig lite budsjett, i veldig mange år. Derfor har jeg aldri fått oppleve min største drøm, nemlig å reise til Anfield Road å se mitt favorittlag spille kamp. Derfor har jeg nå satt meg som mål å klare dette, med et tidsperspektiv ut 2020. Det betyr at jeg har litt over et år på meg, til å realisere min aller største drøm.

Derfor tenkte jeg nå å spørre dere om litt hjelp. Jeg skal selvfølgelig spare pengene selv, men jeg håper at noen av dere kan komme med noen tips. Hvordan komme seg til Liverpool og se kamp, på et lavest mulig budsjett. Vet du om billigste reisevei eller kanskje du vet om billige overnattingsmuligheter? Jeg setter stor pris på alle tips og råd, dette er en drøm jeg skal klare å realisere.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *