Hva skjedde med den store biff og blowjob dagen?

42992884_145419549744156_172382511039512576_n

Jeg hadde ikke mer enn rukket å skru av alarmen, gnidd ut øyebusene av øynene og sneket en fot utenfor den varme dynen. Først da slo det meg, det er biff og blowjob dagen!

Endelig skulle jeg få igjen for mine Mastercard kjøp, i forbindelse med morsdagen, valentines day og kvinnedagen. For 14. mars er blitt mer og mer kjent de siste årene, kanskje mest blant oss menn. Dette er på en måte vår form for valentines day, men isteden for hjerter, kyss og drøssevis med sjokolade. Skal vi overøses med herlig middag og en helt annen type dessert i sengen. Så man kan trygt si det, at forventningene var store da jeg satte meg i bilen og kjørte hjem fra jobb i dag.

Riktignok har vi vært sammen i litt over to år nå, vi har fått et barn sammen og har et til på vei. Men ingen kan ta fra oss den koselige hverdagskjærligheten vi har. For det er fremdeles gnister av å være nyforelsket i vårt forhold og akkurat dette gjorde at mine forventninger var ekstra høye denne dagen. For selv om vi har tre barn i huset og en hverdag som flyr ifra oss, er vi veldig flinke til å ta vare på kveldene i dette huset. Derfor tenkte jeg at så fort barna var i seng, ja da..


Ugler i mosen.

Allerede på vei hjem fra jobb begynte jeg å ane ugler i mosen, for er det noen som har vært flinke til å utnytte seg av slike dager. Så er det virkelig handelsstanden. Men inne på butikken kunne jeg ikke se en eneste tilbudsplakat på biff, noe jeg syntes var veldig rart. Vi snakker om det stedet, der de starter å selge jule-marsipan i august, påskeharer i desember, men å ha tilbud på biff på biff og blowjob dagen hadde de ikke klart.

Men allikevel reiste jeg hjem i god tro, jeg hadde nesen høyt i sky og jammen meg var jeg litt lettere i steget også. Jeg kjente lukten av deilig mat da jeg rundet hjørnet av huset, men jeg gjenkjente ikke helt lukten av biff ennå. Det var det også en god grunn til, for da jeg entret huset stod min kjære å disket opp med noe helt annet enn biff. Men som mann skal jeg kanskje ikke klage, vi er kjent for å glemme viktige dager vi også. Som for eksempel bryllupsdager, fødselsdager og lignende.

Så alt i alt skal ikke jeg klage. Jeg er veldig fornøyd med at hun gidder å lage middag i det hele tatt og ikke bare på 14. mars. For siden min kjæreste er i permisjon, er dette noe hun gjør for oss andre i huset hver eneste dag. De koselige stundene etter at barna har lagt seg, gir hun meg hver dag og da blir plutselig ikke denne biff og blowjob dagen så viktig lenger.

Ser jeg tilbake på denne dagen har den vært helt fantastisk, barna er snart i seng og da er det vel lov å håpe at deler av tradisjonen blir fulgt opp allikevel.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *