Slik overlever du forholdet under menstruasjon

44031518_341932253222928_1457564527049572352_n

En stor ny undersøkelse viser at hele syv av ti menn er redd for sin kjæreste under menstruasjon, ekspertene på området mener at dette må tas på alvor.

Daglig kan man lese ekspertenes råd om hvordan du kan redde ekteskapet fra ekteskapets feller, men enn så lenge mener jeg at den viktigste problemstillingen ennå ikke har sett dagens lys. Vi snakker tross alt om utfordringen alle par må igjennom og derfor mener jeg det er viktig å belyse dette betente temaet en gang for alle. Jeg er ingen ekspert på området, men med flere ti år på baken føler jeg meg trygg på at mine tips kan hjelpe mannen i gata. For hvordan overlever men egentlig forholdet under menstruasjon?

Hos de fleste kvinner kommer menstruasjon med en viss bivirkning, i noen tilfeller blir kvinnen mer aggressiv i perioden før menstruasjon og skal man tro Trygg Trafikk sine rapporter stemmer dette godt overens med deres ulykkesstatistikker. For kvinner har menstruasjon bare en gang i måneden og ifølge avdelingsleder i Trygg Trafikk er det akkurat i slutten av hver måned at ulykkestallene stiger i takt med kvinnenes syklus som alltid faller på menstruasjon i slutten av hver måned.

Dessverre for oss mannfolk er det ikke alle av oss som merker disse forvarslene, noen har en kjæreste som er aggressive stort sett hele måneden uansett og noen av oss har kjærester som ikke blir påvirket av disse bivirkningene. Allikevel er det noen varsellamper som lyser uansett hvilken type kvinne du er sammen med og det er disse jeg skal forsøke å belyse for dere i dag. For hva kan du som mann, gjøre for å forebygge skadene som kan påføres under menstruasjon?


Et av de aller vanligste symptomene hos kvinner er endringer i klesveien, den lille lakserøde blir brått byttet ut med det man på godt norsk kaller mensen-trusa. Dette er det ikke alle menn som biter seg merke i, da kvinnen ofte er mer utilgjengelig i denne perioden, men ofte skjer det en drastisk endring i hele klesstilen. Så er du en av de mennene der ute som ofte får høre at du ikke tar nok på kjæresten din, burde perioden med store joggebukser, hettegensere og tøfler med Minnie mus på være en indikasjon på at dette ikke er tiden å endre dette på. Skulle du være så uheldig å ikke få med deg endringen i klesveien, burde klappet du får når du nærmer deg det aller helligste være en god indikasjon på at du burde holde deg unna.

Et av de viktigste tipsene jeg kan gi deg er å være litt føre var, for om du har krysset av noen av disse punktene i sjekklista er det bare å starte med neste sjekkliste. Har vi nok toalettpapir, er tampongboksen full og er nattbindskuffen i stand til å ta i mot en uke med blod? Dersom det skulle være mangler på dette er det bare å stålsette seg, det er nemlig mannen oppgave å holde lagrene ajour med kvinnens syklus. Har du kontroll på dette kan handleturen legges opp mer strategisk, da kan du sikre deg selv fra kvinnens vrede over å ha kjøpt feil størrelse eller feil bind i forhold til mengde klokken 22:58 på kvelden.

Har du kjøpt riktig størrelse og bind til riktig mengde gir du deg selv litt frihet og om du i tillegg kjenner litt på følelsen av at dette burde vært gratis når du betaler kan dette være noe du bør videreformidle til din kjære. Kanskje hun ikke gir deg noe honnør for dette akkurat der og da, men litt som ved en fødsel hører de hva du sier og tar det til seg. Selv om du føler at du nå har skaffet deg rikelig med plusspoeng i margen er det viktig å ikke lene seg tilbake å være fornøyd, for plutselig er du fanget i mensen saksa og da er det ingen vei tilbake.

Så her er en liste over de fellene du er nødt til å unngå under menstruasjon:

  1. Dette er IKKE tiden for å oppfylle guttedrømmen om å kjøre brannbil.
  2. Selv om hun alltid ber deg holde rundt henne til vanlig, IKKE gjør dette under menstruasjon.
  3. Skulle du føle deg litt amorøs, IKKE spør om hun vil gi deg oralsex.
  4. Nei, hun vil ikke onanere deg litt heller
  5. Ha alltid en liten sjokolade tilgjengelig, men IKKE gi det til henne for å være snill. Hun kan tro du feiter henne opp

Jeg håper disse tipsene kan være til nytte for deg og jeg venter spent på å høre hvordan det funket for deres forhold!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “Slik overlever du forholdet under menstruasjon”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *