STAVERN GUIDEN: EN OPPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN!

hedder

ANNONSE : FANTASIPARKEN

Dersom man tar en liten kjøretur ut fra Stavern sentrum, finner du en skjult skatt for hele familien. Skiltet lyser mot deg i det du passerer innkjørselen, et skilt som vekker interessen hos både barn og foreldre. Fantasiparken, er parken for deg som ønsker en fin dag med familien. Det er mulighet for grilling, bading, padling, leking og ikke minst oppleve alle attraksjonene i parken.

Dette er et fantastisk eksempel på hvordan gjenvinning kan fungere, alle parkens attraksjoner er laget av ting som mange kaller for skrot. Men denne karen har virkelig vist oss hva gjenvinning kan gjøre, med en fantastisk kinosal, spennende aktiviteter og ikke minst tunellen som tar oss igjennom år med historie.

Parken passer perfekt for barn og voksne, i alle aldre. Jeg hadde med meg alle mine barn og alle lot seg fascinere. Til og med under kinoen, satt min datter på et og et halvt år klistret til fanget. Hun lot seg fascinere av alt som skjedde på skjermen og det gjorde kinoen til en herlig opplevelse for oss alle.

Selve plassen fortjener også skryt, for på varme sommerdager er det veldig deilig med skygge. Parken ligger fint til med trær rundt seg, noe som sørger for en lun og fin temperatur på området. Dette anbefales alle på det sterkeste, så har du ikke vært i fantasiparken tidligere er det bare å ta turen.

Gratis pølser har de også!


Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *